Aandacht en liefde voor Sloterdijk Hoe gaat Sloterdijk zich de komende jaren ontwikkelen? Pioniers en initiatiefnemers aan het woord.

Aandacht en liefde voor Sloterdijk

VERTICAL UPDATES

 

Sloterdijk-Centrum ontwikkelt zich de komende jaren van kantorengebied naar moderne stadswijk. Het is een locatie om opnieuw te ontdekken. Door te investeren in groen en betere verbindingen met omliggende gebieden wordt het in Sloterdijk-Centrum niet alleen prettig werken maar ook fijn wonen. Stond het eerder vooral bekend als grijze kantorenlocatie in de telecomsector of een plek om snel op de trein te stappen, inmiddels is daar al behoorlijk verandering in gekomen.

Zo’n grote gebiedstransformatie vergt lef vanuit de verschillende partijen. Een belangrijk onderdeel van de transformatie van het hoogstedelijke Sloterdijk-Centrum is de toevoeging van woningbouw en bijzondere functies. Er is de komende jaren ruimte voor 1.500 tot 2.000 woningen en culturele initiatieven om Sloterdijk op de kaart te zetten. In onderstaande video’s komen pioniers en initiatiefnemers aan het woord die Sloterdijk omarmen en meer liefde en aandacht willen geven. Pionier je mee?