Commerciële ruimte VERTICAL verkocht

Sfeerimpressie VERTICAL – Gezien vanaf de Radarweg. Aan deze impressie kunnen geen rechten worden ontleend.

Commerciële ruimte VERTICAL verkocht

Op de begane grond en 1e verdieping (entresol) van VERTICAL East (de hoge toren aan de Radarweg) komen functionaliteiten voor de buurt, voor bewoners en voor ondernemers. Gedeelde faciliteiten die echt iets toevoegen aan het open karakter van het gebouw. Het goede nieuws is dat deze commerciële ruimten (meer dan 800 m2) inmiddels zijn verkocht aan een ondernemer/belegger. Het doel van deze ruimten is dat mensen elkaar hier in een huiselijke setting kunnen ontmoeten en inspireren. Een plek om samen te komen en waar ideeën opbloeien. Denk bijvoorbeeld aan een bar, restaurant, coffee and sandwiches to go, eventspace, een wasserette en stomerijservice, ed. De komende periode wordt verder onderzoek gedaan hoe de ruimten exact ingevuld kunnen gaan worden.

 

VERTICAL wekte interesse bij de belegger vanwege de unieke locatie in Sloterdijk-Centrum. Het gebied rond station Sloterdijk verandert in een rap tempo van kantorenlocatie naar een gemengd woon- en werkgebied. Bovendien is Sloterdijk een echte hub-locatie met straks veel nieuwe bewoners, passanten en forenzen. Een belangrijke reden voor de belegger om juist nu in Sloterdijk te stappen en samen met Heijmans te pionieren op deze locatie. Wat de exacte plannen zijn en waarom juist nu al in deze plek geloven? Daar lees je dit voorjaar meer over in een interview met deze belegger. Stay tuned!

 

Meer ‘shared facilities’

Los van de ruimte in de plint beschikt VERTICAL straks ook over diverse faciliteiten, zoals een huiskamer met keuken, een yogaruimte/gym, 2 logeerkamers, en is omgeven door een fraai daklandschap met gemeenschappelijk dakterras op de vijfde verdieping. In de garage zijn vijf plaatsen voor elektrische deelauto’s die door exploitant Amber ingezet gaan worden.

 

De ondernemer/belegger is op zoek naar (mede)ondernemers die ideeën hebben om de vaste basiswaarden restaurant/lunchroom/eventspace en voorzieningen voor de bewoners in te vullen en verder uit te werken. Geïnteresseerd? Mail ons: [email protected]

Over VERTICAL

VERTICAL wordt gerealiseerd op de N-Kavel in Sloterdijk-Centrum en bestaat uit 168 woningen, Shared Living spaces en ruim 800 m2 aan commerciële ruimtes. Heijmans realiseert zowel laag- als hoogbouw, diverse dak- en geveltuinen en een stallingsgarage. De laagbouw met woontoren bestaat uit 14 stads- en (dak)tuinwoningen en 42 appartementen. In de hoogbouwtoren worden 112 appartementen en maisonnettes gebouwd. Deze maand zijn de heiwerkzaamheden gestart en naar verwachting worden de eerste woningen in de tweede helft van 2022 opgeleverd.