Eerste paal de grond in!

In Amsterdam Sloterdijk-Centrum is de eerste funderingspaal van het project Amsterdam VERTICAL op dinsdag 3 maart de grond in geslagen. Daarmee geeft Heijmans het startsein voor meer dan twee jaar bouwwerkzaamheden in dit snel veranderende stadsdeel.

12 maart officiële handeling ter gelegenheid start bouw

Het slaan van de eerste paal is een voorbode voor de officiële handeling ter gelegenheid van de start van de bouw op donderdag 12 maart. Onder toeziend oog van kopers, belangstellenden, en partners van Heijmans wordt door Marice de Lange, manager gebiedsontwikkeling bij de gemeente Amsterdam en Arjan Geelen, directeur van Heijmans Vastgoed, het startsein gegeven en wordt gezamenlijk de start van de bouw gevierd.

Transformatie Sloterdijk

De bouw van Amsterdam VERTICAL is samen met een aantal andere projecten de start van een grootschalige transformatie van Sloterdijk-Centrum. Het gebied rond station Sloterdijk verandert in een rap tempo van kantorenlocatie naar een gemengd woon- en werkgebied. Naast Amsterdam VERTICAL is er inmiddels gestart met de woningbouwprojecten Lab4You (gelegen naast VERTICAL) en Lycka van woningcorporatie Eigen Haard. Op korte termijn wordt er met meerdere nieuwe projecten gestart. Alle ontwikkelingen in Sloterdijk-Centrum zijn te volgen via de website UPtown Sloterdijk.