Groen licht voor Vertical: Start werkzaamheden eind dit jaar! In december van dit jaar starten de voorbereidende werkzaamheden voor fase 1 – de 112 woningen van VERTICAL East.

Groen licht voor Vertical: Start werkzaam­heden eind dit jaar!

VERTICAL STORIES

Het is zover!

Nog dit jaar start Heijmans met de voorbereidende werkzaamheden voor de eerste fase van Amsterdam VERTICAL: VERTICAL East. Vanaf volgend jaar zal het bouwperceel worden getransformeerd tot wat de basis vormt van deze verticale tuinen in Amsterdam Sloterdijk.

Wist je dat Amsterdam VERTICAL een van de eerste ontwikkelingen is die start met de realisatie in Sloterdijk Centrum? Hiermee wordt er een begin gemaakt aan een nieuwe en dynamische woonwijkontwikkeling van Amsterdam Sloterdijk: Sloterdijk Centrum.

Over Sloterdijk Centrum

In rap tempo transformeert Sloterdijk van business district naar een diverse wijk met woningen, innovatieve en creatieve bedrijven, horeca en andere voorzieningen. Kantoorcomplexen worden omgetoverd tot woongebouwen, oude bedrijfsgebouwen worden broedplaatsen voor de nieuwe economie. Diversiteit en creativiteit vormen het credo.

Amsterdam VERTICAL bestaat uit ca. 168 koopwoningen en is één van de pioniers in de vele vernieuwende ontwikkelingen in Sloterdijk-Centrum. De vijf toparchitecten van dit vooruitstrevende project hebben een nieuw Amsterdams woonklimaat ontworpen, dat naadloos aansluit bij de metropolitane en groene omgeving.

Bovendien is het één van de meest iconische, natuur inclusieve gebouwen in Nederland. Op de begane grond van het gebouw worden functionaliteiten voor de bewoners, de buurt en ondernemers gerealiseerd. Met genoeg ruimte voor het uitproberen van ideeën, is dit de plek die iedereen samenbrengt: bewoners, ondernemers uit de buurt, toeristen, logees en bezoekers uit de centrale stad.

Tuin van Bret - een van de bestaande horeca gelegenheden in Sloterdijk Centrum