INVITE: Inspiratie-bijeenkomst op dinsdag 18 februari

Kom naar de inspiratie-bijeenkomst en maak kennis met Amsterdam Vertical!

Hoe voelt het om straks in Vertical te wonen en wat kun je verwachten van Sloterdijk-Centrum?

Kom op dinsdag 18 februari naar onze inspiratie-bijeenkomst in Restaurant Wissenkerke – vlak naast de plek waar Vertical verrijst – en laat je verrassen. Ontdek het nog beschikbare woningaanbod en kom meer te weten over Vertical. Bijvoorbeeld over de shared facilities, de voortgang van de bouw, het duurzame karakter en de biodiversiteit van het gebouw. Ons team staat in een ontspannen setting voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Datum:             Dinsdag 18 februari a.s.
Tijdstip:            16:00 – 19:00 uur (op basis van inloop)
Locatie:            Restaurant Wissenkerke
Adres:              Radarweg 236, Amsterdam Sloterdijk*

 

* Als je een navigatiesysteem gebruikt kan je het beste het volgende adres invoeren:
Barajasweg 20, Amsterdam

Interesse om in Amsterdam-West te wonen? In Vertical zijn er nog diverse 2-, 3-, 4-, en 5-kamer woningen beschikbaar, de prijzen beginnen vanaf €436.420,-. Wij helpen je graag bij de zoektocht naar jouw droomwoning. Naast de plattegronden is ook de maquette te bekijken. Zet een VR bril op, loop virtueel door het plan heen en neem een kijkje in een van de woningen!

Heb je tijdens het event jouw toekomstige woning gevonden en is deze nog beschikbaar? Dan kun je hier ter plekke een optie op nemen en een afspraak maken om de verkoopdocumentatie nog eens rustig met de adviseur door te nemen.

En als je er dan toch bent, neem dan gelijk een kijkje bij de bouwplaats! Inmiddels zijn we druk bezig met de werkzaamheden op de bouwlocatie om alles in gereedheid te brengen voor de heiwerkzaamheden die volgende maand van start gaan.

 

 

Kom je langs?
Meld je dan aan via onderstaand formulier, dan zetten wij alvast wat te drinken voor je klaar!

Ben je op 18 februari niet in de gelegenheid om de inspiratie-bijeenkomst te bezoeken?

Dan kun je ons ook bezoeken in ons infocentrum gelegen op de 5e etage van Apart’hotel Citadines (Naritaweg 3, 1034 BP Amsterdam).
Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met één van onze adviseurs.

 

 

Restaurant Wissenkerke is goed te bereiken met het openbaar vervoer (of op de fiets als je toch in de buurt bent)! Als je met de auto komt dan is er ook parkeergelegenheid voor de deur.

Mocht het parkeerterrein bij Restaurant Wissenkerke vol zijn, dan is het handig om te parkeren op het parkeerterrein aan de Naritaweg 10 of P+R Sloterdijk. De parkeerlocatie aan de Naritaweg 10 is dichterbij de locatie, let alleen wel op dat deze alleen toegankelijk is met de Parkmobile of ParkBee app.