Pre-sale VERTICAL succesvol gestart

Pre-sale VERTICAL op locatie in Amsterdam Sloterdijk goed bezocht.

Afgelopen zaterdag 30 juni is de Pre-sale van de eerste fase van Amsterdam VERTICAL gestart. Veel geïnteresseerden bezochten de bouwlocatie om meer informatie te verkrijgen over dit bijzondere plan en de eerste 34 woningen die in verkoop gaan.

 

In een goede ambiance met prachtige weer, hapje en drankjes konden geïnteresseerden een kijkje nemen bij de maquette, informatie vergaren via onze adviseurs en het gebouw alvast in 3D bekijken met een VR-bril. De VR-bril gaf mensen goed inzicht in hoe het gebouw er op locatie uit komt te zien.

Concept verkoopstukken beschikbaar

Nu de Pre-sale van start is, zijn ook alle concept Verkoopstukken van de 34 woningen beschikbaar en kun je je inschrijven voor een woning uit fase 1. Op de downloadpagina vind je o.a. de brochure, de prijslijst, het uitvoeringsniveau van de woningen en de verkooptekeningen.

Via de Woningfinder kun je jouw droomhuis in VERTICAL vinden. Je kan hier sorteren op o.a. formaat (S t/m XXXL), architect en woningtype (appartement of maisonnette).

 

Heb je jouw woning gevonden?

Je kunt je tot en met woensdag 11 juli 17.00 uur inschrijven voor een woning. Vergeet dit niet want na 17:00u sluit de inschrijving!