SPOT ON: Shared Living VERTICAL is meer dan wonen. De shared living op de vijfde verdieping, shared facilities in de plint en voorzieningen voor shared mobility maken van VERTICAL een plek om samen te komen. Dare to share!

Spot on: Shared Living

Daar waar de onder- en bovenbouw samenkomen, bevindt zich op de vijfde verdieping van VERTICAL East een gemeenschappelijk programma in eigendom van de VVE. Deze ‘shared living’ is een ruimte met faciliteiten voor alle bewoners van VERTICAL. Het omvat een huiskamer met keuken, een yogaruimte/gym, logeerkamers, en is omgeven door een fraai daklandschap met gemeenschappelijk dakterras. Iets te vieren? Koken voor een groot gezelschap? Een bijeenkomst organiseren? Vrienden te logeren uit het buitenland? De shared living biedt mogelijkheid om hier invulling aan te geven.

Shared living op de vijfde etage:

  • Twee ruime logeerkamers met eigen badkamer
  • Een gym / yogaruimte met eigen badkamer
  • Riante private dining room met open keuken en optioneel eigen toilet.
  • Royaal dakterras

 

Shared Facilities

Op de begane grond van VERTICAL East (aan de Radarweg) komen functionaliteiten voor de buurt, ondernemers en voor jou. Samen met creatieve ondernemers geven we invulling aan deze ruimte. Met een aantal vaste basiswaarden zoals een bar/restaurant en een eventspace. Het wordt een plek waar je kunt samenkomen en waar ideeën opbloeien.

Shared facilities Amsterdam Vertical

Shared mobility

In Amsterdam is ruimte schaars en kostbaar. Dat betekent dat je flexibel moet zijn met het type vervoer dat je gaat gebruiken. Wij snappen dat je niet alles zelf hoeft te bezitten. Daarom levert VERTICAL in samenwerking met exploitant Amber vijf elektrische deelauto’s in de stallingsgarage die deels met zelf opgewekte stroom worden opgeladen. Je bent altijd vrij om een Amber op te halen en terug te brengen waar dat jij dat wilt. Amber is ‘pay per use’. Je betaalt alleen voor het gebruik van Amber. Het is ook mogelijk om een bundel af te sluiten, passend bij jouw gebruik.

 

 Lees meer over de deelauto’s van Amber

Valeska Heideveld
(Commercieel Manager Heijmans Vastgoed)
vertelt alles over de shared living facilities in één minuut