UPtown Sloterdijk Ben je benieuwd naar de ontwikkeling van dé Amsterdamse wijk van de toekomst? Maak kennis met UPtown Sloterdijk. Dé plek om je te laten informeren over de ontwikkelingen in Sloterdijk, een gebied dat razendsnel verandert.

UPtown Sloterdijk

VERTICAL STORIES

 

We hebben het al vaker geroepen. In Sloterdijk liggen alle mogelijkheden open en dat merk je. Een creatieve vibe en volop ruimte. Voor groen. Voor mensen. Voor ideeën. Ben je ook benieuwd naar de ontwikkeling van dé Amsterdamse wijk van de toekomst? Neem dan een kijkje uptownsloterdijk.nl. Je vindt er van alles op het gebied van wonen, werken en leven.

Sloterdijk transformeert in rap tempo van business district naar diverse en groene stadswijk. Nu al zie je de verandering van Sloterdijk, met pop-up initiatieven, studentenwoningen, innovatieve en creatieve bedrijven en voorzieningen. Kantoorcomplexen worden omgetoverd tot woongebouwen, oude bedrijfsgebouwen worden broedplaatsen voor de nieuwe economie. Op braakliggende terreinen verrijst vooruitstrevende nieuwbouw aantrekkelijk voor een brede doelgroep die open staat voor nieuwe kansen. Diversiteit en creativiteit vormen het credo. In Sloterdijk liggen alle mogelijkheden open.

Bezoek de website Uptown Sloterdijk