De 9 bijzondere principes van VERTICAL

Default duurzaam

VERTICAL is default duurzaam. Wij voegen daad bij woord. Het gebouw gebruikt de zon, de wind en slaat warmte en koude op in de grond. Regenwater en warm water worden optimaal (her)gebruikt. Groene gevels en daktuinen zorgen dat het gebouw minder snel opwarmt. Je woont straks in één van de duurzaamste woongebouwen in Nederland.

MEER OVER VERTICAL & SUSTAINABLE LIVING

Topdesign van Nederlandse bodem

De vijf Nederlandse architectenbureaus NL Architects, Chris Collaris Architects, studio Donna van Milligen Bielke, Space Encounters en DS Landschapsarchitecten werkten samen aan een bijzonder ontwerp. Het resultaat? Een nieuw Amsterdams woonklimaat in Sloterdijk.

MAAK KENNIS MET DE ARCHITECTEN

Een nieuw perspectief op Sloterdijk

Amsterdam Sloterdijk is nog relatief onontdekt. Het heeft een rauwe, metropolitane sfeer. Het is een plek waar nu nog bedrijvigheid en beton samen komen. Een echte urban playground met BRET, de Tuin van BRET, Ven Amsterdam, Train Lodge en natuurlijk VERTICAL als pioniers van het toekomstige Sloterdijk-Centrum. De ligging ten opzichte van de ring, maar ook station Amsterdam Sloterdijk voor het reizen per trein, bus, tram en metro is uitstekend te noemen. Het gebied rond station Amsterdam Sloterdijk transformeert in een rap tempo van kantorenlocatie naar een gemengd woon- en werkgebied met zo’n 4.500 nieuwe woningen. Er is ook steeds meer te doen in en om Sloterdijk. In de verschillende nieuwe ontwikkelingen rondom VERTICAL worden ook diverse commerciële voorzieningen opgenomen met o.a. horeca en winkels. Dit zijn de ‘places to be’ op een rij:

ONTDEK DE PLEK

Deel faciliteiten en mobiliteit

VERTICAL is een plek waar je thuiskomt. Met naast je eigen huis een aantal vaste basiswaarden zoals een bar/restaurant, een gym en werkruimte. Wij snappen dat je in de stad ‘on demand’ van meer gemakken voorzien wilt worden. Daarom biedt VERTICAL faciliteiten die met andere bewoners, ondernemers uit de buurt of logees worden gedeeld.

DE SHARED ECONOMY VAN VERTICAL

Wonen en werken gaan hand in hand

Het kantoor is niet meer de enige plek om te werken. Ook je huis moet een aangename werkplek zijn. Een aantal van de woningen in VERTICAL is uitermate geschikt om comfortabel te werken vanuit huis. Zo hebben veel appartementen een aparte werkkamer en bestaat de mogelijkheid om flexplekken te creëren op de zesde laag van VERTICAL East. Daarnaast geven we samen met creatieve ondernemers invulling aan de commerciële plint van het gebouw. Misschien iets voor jou?

Wil je hier meer over weten?
Neem contact op met het verkoopteam

Voorbij de standaard

Met 144 woningen, shared facilities, een tuin op hoogte en vier unieke woningtypes voegt VERTICAL een nieuw woonklimaat toe aan de Amsterdamse woningmarkt. VERTICAL is het begin van iets moois in Sloterdijk-Centrum. En jij kunt daar onderdeel van zijn. Maak een keuze uit bijzondere appartementen, eigentijdse maisonnettes, royale Tuinlofts en/of de exclusieve Loodswoningen.

Nice to stay in, easy to go out

Sloterdijk-Centrum is een echte hub-locatie. Nice to stay in, easy to go out. VERTICAL is een comfortabele thuisbasis om vanuit te vertrekken en ligt op loopafstand van trein-, bus- en metrostation Amsterdam-Sloterdijk. Binnen een kwartier sta je op Schiphol Airport of het centrum van Amsterdam, met tien minuten fietsen ben je in Westerpark en op een half uur rijden ligt de zee voor een dagje strand. De bereikbaarheid van Sloterdijk is zeer goed te noemen. Woon je in VERTICAL, dan ligt de wereld aan je voeten.

ONTDEK DE PLEK

Wonen in een tuin op hoogte

Sloterdijk-Centrum ligt midden in het Brettenlandschap, een groene zone die reikt tot in het centrum van de stad. De Bretten is een waardevolle en robuuste verbinding tussen landschap en stad. VERTICAL is onderdeel van deze landschappelijke zone en verbindt de Bretten en het Westerpark. De twee torens in het plan zijn als Yin & Yang voor planten en dieren. Het groene woonlandschap zorgt voor een prettig leefklimaat, waar fijnstof en CO2 worden weggevangen, water wordt opgevangen, geluid wordt geabsorbeerd en hittestress wordt gereduceerd. Natuur in de leefomgeving vergroot de kwaliteit van leven.

ONTDEK DE PLEK

Value for money

Een woning kopen in Amsterdam is niet goedkoop. En als je een woning koopt wil je goed weten wat je voor je geld krijgt. Bij VERTICAL is dat meer dan alleen vierkante meters. Daarnaast zijn de erfpacht grondwaardes in VERTICAL erg gunstig vergeleken met andere delen van Amsterdam, waardoor het eeuwigdurend afkopen van de grond ineens erg voordelig is. Wat krijg je voor je geld en wat zijn de voordelen om nu in te stappen? We leggen het je graag uit!

OVER KOPEN IN AMSTERDAM