Maisonnettes

Op zoek naar ‘the new standard’ of ‘the new exclusive’? Een huis met twee woonlagen in een woontoren. Dat is wat VERTICAL ook te bieden heeft. De verschillende maisonnettes zijn in de formaten M tot XXL verkrijgbaar. In deze bijzondere maisonnettes op de eerste, zesde, achtste en veertiende woonlaag van VERTICAL East zijn de slaapkamers op de verdieping te vinden. De woonkamer en eetkeuken zijn in de meeste woningen met een fraaie vide met elkaar verbonden. VERTICAL geeft een eigentijdse invulling aan deze manier van wonen.

Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden hebben we een aantal indelingen voor je uitgelicht. Benieuwd naar de rest van het aanbod? Bekijk de andere woningplattegronden op de downloadpagina.

>>> Alle downloads

Bouwnummer 102 >>

Deze zeer royale maisonnette van ca. 202m2 is gelegen op de achtste woonlaag van VERTICAL East. De ruime woonkamer en de keuken met zitgedeelte zijn deels gescheiden. Vanuit de keuken heb je toegang tot een terras van zo’n 13m2. Een rechte, open trap biedt toegang tot de verdieping waar twee ruime slaapkamers met twee badkamers en een werkkamer te vinden zijn. Het ontwerp is van NL Architects.

Vergelijkbaar met bouwnummer 105

<< Bouwnummer 106

Deze bijzondere XXL maisonnette van 124 vierkante meter is gelegen op het Noord-Westen op de achtste woonlaag van VERTICAL East. Met een royale living van ca. 61m2, twee buitenruimtes, twee slaapkamers en een fijne study op de verdieping is dit voor Amsterdamse begrippen een unieke woning. Zie jij jezelf hier dit jaar nog wonen?

Bouwnummer 103 (vergelijkbaar) is als sfeerplattegrond weergeven.

Vergelijkbaar met bouwnummer 101, 106, 111 en 118

Bouwnummer 112 >>

Deze XL maisonnette heeft een woonoppervlakte van ca. 106m2 en is te vinden op de zesde woonlaag van VERTICAL East. Op de ‘begane grond’ is de ruime living met open keuken te vinden met toegang tot een eigen terras van 5m2. De etage is iets ruimer en biedt ruimte aan drie slaapkamers en twee badkamers. Het ontwerp is van NL Architects.

Vergelijkbaar met bouwnummer 113 en 116

<< Bouwnummer 143

In VERTICAL East zijn op de begane grond ook enkele maisonnettes te vinden. Deze maisonnette, met een woonoppervlakte van 174m2, heeft een ruime living met woonkeuken en een terras van ca. 15m2 aan de westzijde. Op de etage zijn drie slaapkamers, twee badkamers een werkruimte en een tweede terras te vinden. Het ontwerp is van NL Architects.

Vergelijkbaar met bouwnummer 142 en 144

Woningfinder

Met de woningfinder kan je snel en gemakkelijk een keuze maken uit de beschikbare woningen op basis van jouw wensen. Vind je ideale thuis door te filteren op bijvoorbeeld het formaat of de architect.

DE WONINGFINDER: KIES JOUW WONING

INSCHRIJVEN OP WONING

DOWNLOADS

Uitvoeringsniveau

Alle maisonnettes in VERTICAL East en West zijn uitgevoerd met luxe uitgevoerde sanitair en tegelwerk, fraaie Svedex binnendeuren en Heijmans SlimWonen huisbesturing. De heeft de architect de indeling van de woonkamer en slaapkamers reeds ontworpen. De keuken zit niet standaard bij de woning, maar KeukenVision heeft speciaal voor VERTICAL een aantal mooie projectaanbiedingen gemaakt. Bovengenoemde is allemaal terug te vinden in het document ‘Uitvoeringsniveau woningen’!

UITVOERINGSNIVEAU WONINGEN

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Wij nemen graag contact met je op voor het maken van een afspraak.

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.