Radarweg 290

Appartement (bouwnummer 119)

 

 

 

Deze bijzondere maisonnette van 202 vierkante meter is gelegen op het Noordwesten op de zesde woonlaag van VERTICAL East. Met een royale living, buitenruimte van 20m², drie slaapkamers en een werkruimte is dit voor Amsterdamse begrippen een unieke woning. Je hebt zelfs twee parkeerplekken tot je beschikking!

Specificaties:

  • 202 m2 woonoppervlakte
  • 20 m2 buitenruimte
  • Unieke woning, grenzend aan de daktuin en met 2 badkamers
  • 6 kamers
  • Gelegen op de 4e en 5e verdieping
  • € 1.213.198 v.o.n. o.b.v. jaarlijks indexcanon
  • Oplevering kan per direct plaatsvinden 
  • Bekijk deze woning op funda
  • Bekijk de verkoopdocumentatie

 

 

INDELING APPARTEMENT
Via de entree van het gebouw kom je binnen in een centrale hal waar je via de trap of lift de vierde verdieping kunt bereiken. Je betreedt de woning via de gemeenschappelijke hal en komt binnen in de eigen ruime entreehal. In de entreehal bevindt zich de meterkast en het separate toilet. Via de gang heb je tevens toegang tot de badkamer met bad, woonkeuken en een van de drie slaapkamers. De woonkeuken op de begaande grond is ca. 26m2. Vanuit de woonkeuken bereik je de hal die toegang geeft tot de andere twee slaapkamers, een werkkamer en de tweede badkamer met douche, wastafel en toilet. Het bijzondere aan de woonkeuken is het overdekte terras en de grote ramen! In de avond nog even genieten van een wijntje en een mooi uitzicht op het oosten? Dan is het balkon van ca. 10m2 de ideale plek om van de avondzon te genieten.

EERSTE VERDIEPING
De witte lichte trap geeft rust in huis. Via de trap bereik je direct de ruime woonkamer met dakterras (ca 10m2) op het Zuidoosten. Deze woonkamer biedt volop mogelijkheden voor een luxe en stijlvolle inrichting!

DUURZAAMHEID
Dit appartement wordt volgens de huidige normen (voorlopig) energielabel A toegekend. Het gebouw gebruikt de zon en slaat warmte en koude op in de grond. Regenwater en warm water worden optimaal (her)gebruikt. Op iedere verdieping zijn ‘plantenbakken’ geïntegreerd in de constructie met verschillende breedtes en dieptes en met een grote diversiteit aan plantensoorten waar leven op af komt. Je krijgt daardoor echt het gevoel dat je een tuin voor je deur hebt. Een tuin op hoogte draagt niet alleen bij aan een aangenaam uitzicht, maar ook aan de biodiversiteit en klimaatadaptiviteit van het gebouw. Zo brengen we de natuur naar de stad!

Interesse in een woning in Vertical? Je bent van harte welkom om onze modelwoning te komen bezichtigen!

Bekijk de impressie van onze modelwoning: