Tuinwoningen

De XL Tuinwoningen van VERTICAL kenmerken zich door een royale gelijkvloerse open ruimte en hebben een verdieping. De Tuinwoningen liggen op de tweede, derde of vierde verdieping aan de daktuin en hebben een eigen terras. De vijf Tuinwoningen van VERTICAL zijn beschikbaar in de formaten XL en XXXL.

Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden hebben we een aantal indelingen voor je uitgelicht. Op zoek naar ‘the double standard’ of ‘the new exclusive’?

De Tuinwoningen zijn op dit moment nog in ontwikkeling en daarom niet in verkoop, naar verwachting start de verkoop van dit woningtype in het voorjaar van 2020. Interesse?  Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Met een ruim aantal woningen, shared facilities, een tuin op hoogte en vier unieke woningtypes voegt VERTICAL een nieuw woonklimaat toe aan de Amsterdamse woningmarkt. VERTICAL is het begin van iets moois in Sloterdijk-Centrum. En jij kunt daar onderdeel van zijn. Momenteel zijn de bijzondere appartementen en eigentijdse maisonnettes in verkoop. Inmiddels zijn de voorbereidende werkzaamheden voor fase 1 in volle gang: de 112 woningen in VERTICAL East. De royale tuinwoningen en luxe stadswoningen zijn nog in ontwikkeling. Bekijk de momenteel beschikbare woningen op de woningfinder!

DE WONINGFINDER: KIES JOUW WONING

Wil je niets missen?
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang relevante updates over het project Amsterdam Vertical

Waarom aanmelden?

  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.