Gratis kunstfestival ‘Garagefest’ in Sloterdijk

Gratis kunstfestival ‘Garagefest’ in Sloterdijk

Zaterdag 18 januari van 16:00u tot 04:00u organiseren de taskforce Kunst en Cultuur Sloterdijk in samenwerking met ODAM en lokale ondernemers Garagefest. Een kunstzinnig festival met poëzie, design, live muziek, hele grote installaties, theater en eten. Het thema ‘Samenleven in de nieuwe stad’ staat hierbij centraal: Future cities, segregatie, belang van behoud cultuur en de zoektocht naar verbinding. Garagefest opent nieuwe deuren naar nieuwe verhalen in Sloterdijk.

Maak op deze zaterdag kennis met Sloterdijk en de omgeving. Via verschillende thema’s op diverse locaties kun je ontdekken in waar dit stadsdeel staat en wat de toekomst Sloterdijk gaat brengen. De locaties bevinden zich op loopafstand van elkaar (Lofi, The Box en Moyee Coffee) en de toegang voor het dagprogramma is gratis!

 

Garagefest neemt je mee naar Sloterdijk, waar alles staat te veranderen en waar in de komende 10 jaar een futuristische stad zal ontstaan. Wij schetsen alvast een beeld van de toekomst, komt dat zien, horen en voelen.

Programma zaterdag 18 januari:

KUNST

Bogomir Doringer // Diederik Mulder // Museum voor Onbedoelde Kunst // Tom van Veen // Vera van der Burg //

MUZIEK

Benjamin Fro // Kourosh // cours (vinyl luister sessie) w/ Jack Dolo & Stijn Sadée – music

THEATER

Dood Paard Amsterdam (Mokhallad Rasem & Kuno Bakker) //

POËZIE

Lev Avitan // Tijdelijke Toon // Rik Sprenkels //

NACHT (bij Lofi)

Tanzmaschine // Tango Soundsystem // Sara Berton //

 

⍢ het dagprogramma is gratis toegankelijk [16 – 23 uur]

⍢ nacht tickets [23 – 04 uur] €7,50
⍢ event op facebook