Wonen in een verticale tuin

Vijf bijzondere kenmerken van een buitengewoon gebouw

Luchtfoto zijaanzicht Amsterdam Vertical

VERTICAL is een ontwikkeling bestaande uit 168 woningen, verdeeld over 3 deelgebieden: West, East & Center. East is de hoogste toren in het plan, met 112 appartementen en maisonnettes. Inmiddels is ruim 85% verkocht. De prijzen van de nog beschikbare woningen starten vanaf ca. € 759.000,- v.o.n. op basis van jaarlijks indexcanon. De woonoppervlaktes van deze woningen variëren van ca. 127 tot ruim 200 m2. De bouw is in maart 2020 gestart en de woningen kunnen per direct worden opgeleverd! Het uitgangspunt van het ontwerp is een stapeling van landschappen met verschillende typen groen die aansluiten bij het omliggende Brettenlandschap.

VERTICAL West is de lagere toren en bestaat uit 42 appartementen. In het ontwerp van West is er gefocust op biodiversiteit, op dieren en insecten. VERTICAL Center ligt tussen East en West aan een autoluw en groen hof en bestaat uit tweelaagse Stadswoningen met daarboven tweelaagse Tuinwoningen, gelegen.

Straataanzicht Amsterdam Vertical

Tuin op hoogte in duurzaam gebouw

Een tuin in de stad? In VERTICAL heb je zelfs een tuin op hoogte met prachtig uitzicht. Het landschap trekt door in alle woonlagen, met flora voor fauna. Maar er is meer…

DEFAULT DUURZAAM

Tekening Amsterdam Vertical

5 architecten, 1 ontwerp

De vijf Nederlandse architectenbureaus NL Architects, Chris Collaris Architects, studio Donna van Milligen Bielke, Space Encounters en DS Landschapsarchitecten werkten samen aan een bijzonder ontwerp. Het resultaat? Een nieuw Amsterdams woonklimaat in de monocultuur van Sloterdijk.

DUTCH DESIGN

Onderaanzicht van Amsterdam Vertical

Van appartement tot tuinwoning

One size fits all. Maar niet in VERTICAL. Hier kies je uit vier verschillende woningtypes in zes verschillende formaten. Van appartement tot tuinwoning. Van S tot XXXL. Dit is het nieuwe stedelijk wonen in Amsterdam. Je hoeft alleen nog maar te kiezen.

KIES JOUW WONING

Shared facilities Amsterdam Vertical

Dare to Share

VERTICAL gaat verder dan alleen wonen. Daarom bieden we faciliteiten die jouw leven gemakkelijker en interessanter gaan maken of waar je kunt ontstressen na een drukke werkdag. Met Shared Mobility, Shared Facilities en ruimte om je vrienden of nieuwe mensen te ontmoeten, zoals 2 logeerkamers en een ruimte om je verjaardag te vieren op de Shared Living.

DARE TO SHARE

De bouw is in volle gang, het hoogste punt is bereikt en de oplevering kan per direct plaatsvinden!

 

VERTICAL wordt gerealiseerd op de N-Kavel in Sloterdijk-Centrum en bestaat uit 168 woningen, Shared Living spaces en ruim 800 m2 aan commerciële ruimtes. Heijmans realiseert zowel laag- als hoogbouw, diverse dak- en geveltuinen en een stallingsgarage. De laagbouw met woontoren bestaat uit 14 stads- en (dak)tuinwoningen en 42 appartementen. In de hoogbouwtoren worden 112 appartementen en maisonnettes gebouwd. In maart 2020 zijn de heiwerkzaamheden gestart, in mei 2022 is het hoogste punt bereikt en inmiddels kunnen de nog beschikbare woningen per direct worden opgeleverd.

Bekijk Vertical vanuit de lucht

Zij gingen je al voor

Lees de verhalen van een aantal toekomstige bewoners van VERTICAL.

Veerle & Jan gingen samen met twee andere stellen een kijkje nemen in hun toekomstige woning in VERTICAL. Uitvoerder Gilles Bakker van Heijmans neemt de bewoners als eerst mee naar een penthouse op de 19e verdieping. Dit is straks de nieuwe woning van Boudewijn en Roxane. Te voeten dalen we van de 19e verdieping af naar een maisonnette op de 6e verdieping. Dit wordt de nieuwe woning van Britt en Roel. En ten slotte bezoeken we het paleis van Veerle & Jan op de eerste verdieping.

Neem een kijkje achter de schermen

 

Kopers Amsterdam Vertical

Dani en Patricia waren één van de eersten die een appartement kochten in VERTICAL. Waarom kozen ze voor dit project en wat zien ze in Sloterdijk? Maak kennis met de kopers van het eerste uur. “De Shared facilities vielen ons direct op. Het is erg prettig dat er straks een gedeelde ruimte is waar je kunt sporten of waar je familie kunt uitnodigen voor een diner.”

Lees het complete verhaal

Hoe zou een gebouw als VERTICAL klinken en welke tracks passen perfect bij dit project? We vroegen het aan dj’s Vincent en Joyce. In negen tracks laten ze Sloterdijk, het gebouw en de omliggende natuur muzikaal tot leven komen. De kersverse kopers omschrijven in een persoonlijk verhaal waarom de tracks zo goed bij VERTICAL passen.

Ontdek de VERTICAL Tracks

Vier woningtypes

Ontdek de woningen

Waarom vertical?

Ontdek de voordelen

Stories

Ontdek de plek

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Wij nemen graag contact met je op voor het maken van een afspraak.

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.