Wonen in een verticale tuin

De bijzondere kenmerken van een buitengewoon gebouw

VERTICAL is een ontwikkeling bestaande uit 168 woningen, verdeeld over 3 deelgebieden: West, East & Center. East is de hoogste toren in het plan, met 112 appartementen en maisonnettes. Inmiddels is ruim 85% verkocht en zijn er nog enkele appartementen en maisonnettes beschikbaar, deze kunnen direct worden opgeleverd! Het uitgangspunt van het ontwerp is een stapeling van landschappen met verschillende typen groen die aansluiten bij het omliggende Brettenlandschap.

VERTICAL West is de lagere toren en bestaat uit 42 appartementen. In het ontwerp van West is er gefocust op biodiversiteit, op dieren en insecten. VERTICAL Center ligt tussen East en West aan een autoluw en groen hof en bestaat uit tweelaagse Stadswoningen met daarboven tweelaagse Tuinwoningen, gelegen.

 

Tuin op hoogte in duurzaam gebouw

Een tuin in de stad? In VERTICAL heb je zelfs een tuin op hoogte met prachtig uitzicht. Het landschap trekt door in alle woonlagen, met flora voor fauna. Maar er is meer…

DEFAULT DUURZAAM

Dare to Share

VERTICAL gaat verder dan alleen wonen. Daarom bieden we faciliteiten die jouw leven gemakkelijker en interessanter gaan maken of waar je kunt ontstressen na een drukke werkdag. Met Shared Mobility, Shared Facilities en ruimte om je vrienden of nieuwe mensen te ontmoeten, zoals 2 logeerkamers en een ruimte om je verjaardag te vieren op de Shared Living.

DARE TO SHARE

5 architecten, 1 ontwerp

De vijf Nederlandse architectenbureaus NL Architects, Chris Collaris Architects, studio Donna van Milligen Bielke, Space Encounters en DS Landschapsarchitecten werkten samen aan een bijzonder ontwerp. Het resultaat? Een nieuw Amsterdams woonklimaat in de monocultuur van Sloterdijk.

DUTCH DESIGN

Van appartement tot tuinwoning

One size fits all. Maar niet in VERTICAL. Hier kies je uit vier verschillende woningtypes in zes verschillende formaten. Van appartement tot tuinwoning. Van S tot XXXL. Dit is het nieuwe stedelijk wonen in Amsterdam. 

TIME-LAPSE: bekijk de bouw van VERTICAL