Heiwerk start in maart

Goed nieuws! De bouw gaat bijna beginnen.

Er is goed nieuws te melden! De benodigde vergunningen voor de start van Amsterdam Vertical zijn definitief. Dit betekent dat de bouw van Amsterdam Vertical officieel van start gaat. Het slaan van de 1e funderingspaal, het officiële moment voor start bouw, staat begin maart 2020 gepland. Inmiddels zijn we druk bezig met de werkzaamheden op de bouwlocatie om alles hiervoor in gereedheid te brengen.

Het bouwterrein van Amsterdam Vertical wordt ingericht, de bouwput wordt gegraven en het zogenaamde ketenpark wordt geplaatst. In één van deze bouwketen komt ook het nieuwe informatiecentrum van Amsterdam Vertical. Nu is het informatiecentrum nog gevestigd bij onze buren in het Aparthotel Citadines, maar we verwachten begin maart te verhuizen naar de bouwlocatie.

Inspiratie-bijeenkomst op dinsdag 18 februari

Hoe voelt het om straks in Vertical te wonen en wat kun je verwachten van Sloterdijk-Centrum? Kom op dinsdag 18 februari naar onze inspiratie-bijeenkomst in Restaurant Wissenkerke – vlak naast de plek waar Vertical verrijst – en laat je verrassen. Ontdek het nog beschikbare woningaanbod en kom meer te weten over Vertical.

>> Meer informatie over de inspiratie-bijeenkomst

Ben je op 18 februari niet in de gelegenheid om de inspiratie-bijeenkomst te bezoeken, maar wil je wel meer weten over wonen in Vertical en de bouwplaats nog vanaf de 5e verdieping zien? Maak dan een afspraak met het verkoopteam voor een vrijblijvend gesprek! Je kan nog tot en met eind februari vanuit het informatiecentrum genieten van het uitzicht op de bouwplaats. Ons infocentrum is gelegen op de 5e etage van Apart’hotel Citadines (Naritaweg 3, 1034 BP Amsterdam).

Start bouw feest

De start van de bouw in maart wordt uiteraard feestelijk gevierd met kopers, optanten, en andere genodigden, die hebben bij gedragen aan het tot stand komen van Vertical. Zij ontvangen hier te zijner tijd een persoonlijke uitnodiging voor.