VERTICAL in 9 tracks Handpicked with love. Door Vincent en Joyce, dj’s én kopers van het eerste uur.

VERTICAL in 9 tracks

VERTICAL STORIES

 

Hoe zou een gebouw als VERTICAL klinken en welke tracks passen perfect bij dit project? We vroegen het aan dj’s Vincent en Joyce. In negen tracks laten ze Sloterdijk, het gebouw en de omliggende natuur muzikaal tot leven komen. De kersverse kopers omschrijven in een persoonlijk verhaal waarom de tracks zo goed bij VERTICAL passen.

1. Morning Sunrise – Weldon Irvine

“Een van de mooiste dingen aan de nieuwe woning is de vide met twee etages aan glas. We hebben bewust gekozen voor een hoekwoning op het zuidoosten, waar de zon opkomt, geen buren en kilometers vrij zicht. We kunnen niet wachten op die eerste morning sunrise op deze fantastische locatie.”

 

2. Harvest Moon – Neil Young

“Het is een ontzettend relaxte tune waarop we onderuit willen zitten op ons balkon, tussen de planten, met een stuk riet tussen onze tanden. Misschien zien we die Harvest Moon echt wel eens voorbij komen, uitkijkend over de Bretten.”

 

3. Take Care of You – Cherokee

“Dit is voor ons het ultieme zomergevoel nummer en is onlosmakelijk verbonden met de hoeveelheid licht in de woning.”

 

4. Rich Soul – Avelino

“Deze stoere tune gaat over het hebben van riches in het leven, materialistisch en niet-materialistisch. De ruime woning zal er voor zorgen dat we eindelijk onze hele familie, ouders, broers, zussen, neefjes en nichtjes allemaal over de vloer kunnen laten komen, zodat we het belangrijkste in het leven kunnen vieren. Daarnaast geeft Rich Soul ons het gevoel van hoogbouw, dat komt met name door hoe die plaat erin komt. De synth begint diep, maar schiet omhoog.”

 

5. Corridor Dreams – The Cleaners From Venus

“Bij dit nummer voelen we ons gesterkt! We hebben er zelf voor gezorgd dat we nu staan waar we staan in het leven en hebben alles zelf opgebouwd. Vertical is de slagroom op de taart. Zo duurt onze droom voort.”

6. Strawberry Letter 23 – Shuggie Otis

“Shuggie Otis omschrijft een psychedelische en fantasievolle tuin. Op 2 minuut 20 sec lijken de planten wel uit de grond te schieten en zien we allerlei vogels en insecten voorbij komen. Dit is natuurlijk precies de toevoeging die Vertical zal hebben, geen stenen of glazen hoogbouw, maar een verticale habitat voor de natuur.”

7. Beam Me Up – Midnight Magic

“Dit is een persoonlijk nummer voor ons. Het wat ons trouwnummer en is daardoor onlosmakelijk gekoppeld met het aangaan van iets nieuws en bindends. Een droomhuis als VERTICAL is niet heel anders.”

 

8. Bamboo – Harvey Sutherland

“Futuristisch, mooi, eerlijk en een verbintenis met de natuur.”

9. Star Guitar – The Chemical Brothers

“Deze plaat is voor ons de belichaming van ontwikkeling, toekomst en beweging. Het komt door de synths en rollende drive die onze fantasie laten lopen. We zien de bouw van het gebouw als blokstukken op elkaar vallen en we voelen ons een pionier als dit nummer aanstaat. Daarnaast houden we van racefietsen en we bewegen ons vaak door de Bretten. En uiteraard is al het openbaar vervoer binnen handbereik.”
&nsbp;

Vincent en Joyce kochten bouwnummer 103 in VERTICAL. Een huis van 127m², maar dan op de achtste etage van VERTICAL East. Met op de verdieping twee slaapkamers en een study. Benieuwd welke woning bij jou past? Bekijk het aanbod in de woningfinder.

Full playlist op Spotify