Let’s go VERTICAL!

Appartementen 

Bouwnummer 124 – Radarweg 288

 

Bouwnummer 125 – Radarweg 276

 

Bouwnummer 135 – Radarweg 270

 

Bouwnummer 136 – Radarweg 272

 

Bouwnummer 138 – Radarweg 262

 

Bouwnummer 141 – Radarweg 256

 

Maisonnettes

Bouwnummer 142 – Menarahof 18

 

Bouwnummer 119 – Radarweg 290

 

Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen in maat- en uitvoering evenals de getoonde prijsindicatie zijn onder voorbehoud.

Zij gingen je al voor

Lees de verhalen van de bewoners van VERTICAL

Veerle & Jan gingen samen met twee andere stellen een kijkje nemen in hun toekomstige woning in VERTICAL. Uitvoerder Gilles Bakker van Heijmans neemt de bewoners als eerst mee naar een penthouse op de 19e verdieping. Dit is straks de nieuwe woning van Boudewijn en Roxane. Te voeten dalen we van de 19e verdieping af naar een maisonnette op de 6e verdieping. Dit wordt de nieuwe woning van Britt en Roel. En ten slotte bezoeken we het paleis van Veerle & Jan op de eerste verdieping.

Neem een kijkje achter de schermen

 

Kopers Amsterdam Vertical

Dani en Patricia waren één van de eersten die een appartement kochten in VERTICAL. Waarom kozen ze voor dit project en wat zien ze in Sloterdijk? Maak kennis met de kopers van het eerste uur. “De Shared facilities vielen ons direct op. Het is erg prettig dat er straks een gedeelde ruimte is waar je kunt sporten of waar je familie kunt uitnodigen voor een diner.”

Lees het complete verhaal